zaharex baner v2

Zaharex - udobnost, kvaliteta, zdravlje

Zaharex d.o.o. iz Srebrenika vodeći je proizvođač  madraca, bonel žičanih jezgra, spužve kao i posteljine, prekrivača, štep deka, jastuka, jorgana, nadmadraca u Bosni i Hercegovini, a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, uposlenika i cjelokupnog društva.

Zaharex proizvodima opremljeni su brojni renomirani domaći i inozemni hotelski objekti, kao i mnoge bolničke, te smještajne ustanove, lječilišta, domovi umirovljenika, studentski i đački domovi i dječija obdaništa.

Naši proizvodi su ispitani i njihov kvalitet je testiran u ovlaštenim institutima izvan Bosne i Hercegovine, a i u vlastitim laboratorijama. Kvalitet se iz godine u godinu sve više potvrđuje, čemu svjedoče i mnogobrojna priznanja i plakete koje je naša firma dobila. 

Sve ovo je nama dodatna motivacija i pokazatelj da smo na dobrom putu zadovoljenja krajnjih korisnika, kojima se kroz naše proizvode osigurava UDOBNOST, KVALITETA i ZDRAVLJE

Vizija

Želimo da postanemo veliko i stabilno privredno društvo u području proizvodnje madraca, bonel žičanih jezgra, spužve kao i posteljine, prekrivača, štep deka, jastuka, jorgana, nadmadraca i sl., da kreiramo i proizvedemo kvalitetne i konkurentne proizvode predanim i timskim radom svih  zaposlenika i neprestanim unapređivanjem. 

Prepoznatljivost u širem geografskom prostoru želimo ostvariti kvalitetom naših roba, proizvoda i usluga,  poštivanjem ugovorenih rokova i garancija te postati jedno od vodećih privrednih društava u Bosni i Hercegovini.

 

Ostale novosti

10.MAJ 2019

Što kupiti: postolje, kauč ili podlogu za krevet?


ZAŠTO JE POTREBNO UŽIVATI ​​U MIRNOM ODMORU SVAKE NOĆI?

32% stanovništva budi s...
10.MAJ 2019

Mjere madraca, je li veličina bitna?


Kada kupujete madrac, jedna od karakteristika koje trebate imati jasne je veliči...
Jos Vijesti

Otvorene Pozicije

Vozac

Potreban Vozac C kategorije sve informacije na info@zaharex.com

Dva radnika

Dva radnika na odrzavanju pogona, sa ili bez iskustva.
info@zaharex.com