Što kupiti: postolje, kauč ili podlogu za krevet?

ZAŠTO JE POTREBNO UŽIVATI ​​U MIRNOM ODMORU SVAKE NOĆI?

32% stanovništva budi se svako jutro s osjećajem umora ili boli , vukući san za sobom cijeli dan. Ova senzacija pokazuje nedostatak dubokog sna i to utječe na naše zdravlje puno više nego što mislimo.

Španjolci su sve više svjesni važnosti davanja mjesta kojem zaslužuju odmor. Prema prvoj studiji o snu i zdravlje provodi na španjolskom posteljinu Udruge , već kvalitetne vrijednost više od količine sna . Međutim, samo polovica stanovništva promijenila je madrac nakon 10 godina korištenja.

Odnos između dobrih madraca i dobrog odmora vrlo je blizak,međutim samo polovica stanovništva promijenila je madrac nakon 10 godina korištenja. Da li ste znali da pravilno odabran madrac može poboljšati 63% bolova u leđima, prema zadnjem istraživanju.
Ali zašto nam treba zdrav san? Koliko nas boli što to zanemarujemo? Zašto je san zdrav, a štednja nije?


PREDNOSTI DOBROG ODMORA

San je radionica za održavanje našeg tijela . Kvaliteta odmora i način na koji naša tijela funkcioniraju sljedeći dan, uvelike ovise o duljini razdoblja snova koje proživljavamo svake noći. Sve su to dobrobiti koje donosi dobar odmor:

Zanemarivanje našeg odmora povećava mogućnosti debljanja jer naše tijelo oslobađa veću količinu hormona koji potiču apetit.
Kada spavamo, smanjujemo krvni tlak, otkucaje srca i poboljšavamo cirkulaciju, pa je san neophodan za naše kardiovaskularno zdravlje.
Tijekom odmora odvija se oporavak i punjenje energije tijela, poboljšavajući obranu. to pogoduje dobrom funkcioniranju organizma i bori se protiv bolesti.

photo 1514480100661 33506ca03fe7

Dobro spavanje smanjuje rizik od depresije i poboljšava raspoloženje. Loš odmor mijenja naše emocionalne reakcije.
Veće fizičke i intelektualne performanse, jer ćemo imati lucidan i odmoran mozak, kao i oporavljene mišiće i dobru oksigenaciju svakog dijela tijela.
Spavanje poboljšava našu kožu i sjaji se bolje. Koža se odmara i stanice se lako obnavljaju. Uz dobar odmor bit ćemo atraktivniji i zdraviji.
Ljudi koji spavaju manje od šest sati noću imaju veću razinu upalnih proteina od onih koji rade više.
Višak ili nedostatak sna povezan je s kraćim životnim vijekom, jer je moguće da su, uz prerano starenje, neke bolesti vrlo povezane s učinkom malo i lošeg odmora. Dobro je spavati i postići dobar odmor, jer san je važan stup dobre kvalitete života.

Mi ZAHAREX-u se brinemo za vaše zdravlje i zdravlje vaše obitelji. Zbog toga smo godinama proveli radeći tako da vam naši madraci nude udobnost koja vam je potrebna i garantiraju miran san svake večeri.

 

Jer spavanje je zdravlje, a zdravlje udobnost.