Dječiji program "Zaharex za najmlađe"

Djeci je potreban dobar san više nego bilo kojoj drugoj dobnoj skupini. Stalno raste i psihički i fizički, noćno vrijeme je kada dječji mozak okuplja sve ono što je naučilo tijekom dana, a u to je vrijeme kada se tijelo u cjelini - uključujući kosti, hormone i fizičku strukturu mozga - razvija najviše brzo.

Odabir najboljeg madraca za vaše dijete zaista je važno, pa evo svega što trebate znati kad kupujete jedan.

Koji je najbolji madrac za dijete?
Najbolji madrac za dijete uvelike ovisi o potrebama pojedinca, na primjer, ako se često vrpolji noću ili ako ima alergije, najbolji madrac za njih može se razlikovati.

Najbolji madraci za djecu s alergijama
Ako vaše dijete pati od alergija, odabir odgovarajućeg madraca zaista može pomoći ublažiti njegove simptome i omogućiti mu puno mirnije i ugodnije spavanje. Madrac bi trebao biti hipoalergen što sprečava širenje grinja, sprečavajući ih da stvaraju probleme alergičarima. Memorijska pjena je prirodno hipoalergična i stoga je izvrsno rješenje madraca za svako dijete koje noću pati od alergija.

Naš madrac Memory savršena je opcija madraca za djecu s alergijama

Najbolji madraci za djecu koja se vrpolje
Vrteći se tijekom noći može značajno smanjiti kvalitetu spavanja vašeg djeteta, pa je pronalaženje madraca koji može pomoći u smanjenju vrpoljenja ključno. Madraci od pjene izvrsni su za djecu koja se vrpolje ili se kreću puno tijekom noći jer pružaju dovoljno podrške kako bi vaše dijete bilo stabilno i ugodno što smanjuje vrpoljenje.

Naš madrac Reflex Foam savršen je madrac za djecu koja se vrpolje, a ima čak i meku navlaku koja ih hladi u toplijim mjesecima.

Najbolji madrac za rastuću djecu
Bez obzira u kojoj dobi je vaše dijete, dobro naspavanje vrlo je važno za njegov razvoj i sposobnost funkcioniranja u svakodnevnom životu. Kako djeca postaju starija, možda će im se smatrati čvršći madrac prikladnijim, pogotovo kad uđu u svoje tinejdžerske godine. Imati potporni madrac može spriječiti bolove pružajući dovoljno potpore kako bi im kralježnica i kosti bile poravnate.

Naš Gel Memory madrac izvrstan je čvrst izbor madraca za rastuću djecu

Česta pitanja o dječjim madracima


1. Koji je tip madraca najbolji za djecu?
Kao i kod madraca za odrasle, dječji madraci dolaze u izvedbama s otvorenim, džepnim oprugama, memorijskom pjenom i lateks pjenom, od kojih svaka nudi razne pogodnosti za različite vrste pragova.

2. Koje su vrste madraca za djecu najpodržanije?
Najpodržavajuće sorte su džepne opruge, memorijska pjena i lateks, iako svaka od njih ima neke aspekte od kojih će neka djeca imati koristi više nego druge. Džepasti madraci često sadrže udobne čupave pokrivne slojeve, dok će madraci s memorijskom pjenom , budući da su gusti i oblikovati tijelo, smanjiti koliko se često nemirna djeca bude noću. Madraci od lateks pjene vrlo su prozračni - izvrsni za tople domove, a djeca koja mrze vruće temperature dolaze prije spavanja.

Kada tražite opruženi madrac, važno je provjeriti koliki su broj opruga i mjerač zavojnice. Veći broj opruga znači veću potporu, dok niži brojevi profila pokazuju deblje zavojnice i čvršći madrac kao rezultat.

3. Kako se mjeri čvrstoća madraca od pjene?
Madraci od pjene - lateks i memorija - mjere se gustoćom. Kvalitetni madraci s memorijskom pjenom obično imaju gustoću od četiri do pet kilograma: što je veći broj, to će površina za spavanje biti čvršća.

4. Koji su drugi materijali za madrace dobri za alergije?
Djeca koja imaju alergije mogu imati koristi od sintetičkih madraca jer njihova vlakna rjeđe privlače bakterije i grinje, iako se isti učinci mogu postići s prirodnim lateksom, pamukom, čistom vunom ili svilom - oni su prirodno hipoalergični, pa ako vaš krevet ne ' Ako ih ne sadrže, razmislite o njihovoj upotrebi u budućnosti.

To ne znači da su madraci s otvorenim i džepnim oprugama ne-ne za djecu s alergijama - antibakterijski, hipoalergeni zaštitnici madraca također će zaustaviti simptome na njihovom putu.

5. Moje dijete moči krevet, što da radim?
Ako vaše dijete namoči krevet, kupnja zaštite za madrac i perivih jastučića za krevet pomoći će zaštititi madrac ispod i osigurati da vaše dijete može nastaviti koristiti madrac kad na kraju preraste iz faze.

6. Koja vrsta madraca odgovara mojem djetetu?
Pri odabiru madraca za mladog treba imati na umu svašta, od toga koliko je čvrst, pa do toga pomaže li kod određenih problema koje vaše dijete može imati - mokrenje u krevetu ili alergije, na primjer.

7. Koji je najbolji madrac za dijete od 3 godine?
Najbolji madrac za dijete od 3 godine je madrac s memorijskom pjenom. Njihova hipoalergijska svojstva znače da ih insekti i prašina ne privlače, a na pjenu nije zabavno skakati, što znači da neće slomiti madrac skačući po njemu!

8. Je li vrsta okvira kreveta bitna?
Ako kupujete za bebe ili malu djecu, ovi će okviri kreveta zahtijevati manje madrace nego obično. S obzirom na to kako brzo djeca ove dobi rastu, često može imati više smisla - posebno s troškovne perspektive - sve ove sorte preskočiti i otići na krevet jedne veličine.

Većina madraca ima životni vijek oko deset godina, pa ćete redovitim okretanjem i okretanjem madraca svakih šest mjeseci dobiti najmirnije noći za svoj novac, postavljajući scenu za promjenu kada postignu dvoznamenkaste vrijednosti.

9. Postoje li velike razlike u troškovima?
Također postoji nekoliko razlika u cijenama između različitih vrsta madraca - vrlo važna stvar, imajući na umu kako djeca brzo rastu.

Na najskupljem kraju ljestvice nalaze se madraci s oprugom i lateksom. Na cijene ovdje uglavnom utječe koliko opruga čini džepni madrac i je li lateks prirodan ili ne.

Madrac srednje težine je memorijska pjena, sintetički je, ali vrlo udoban, dok su najjeftiniji dostupni madraci s otvorenom zavojnicom i futonom. Ova posljednja dva su jeftina, ali ne osobito izdržljiva i ponekad neugodna.

Kupnja madraca za vaše dijete nije brza odluka, ali nadamo se da će vam ovaj vodič
pomoći da kupite pravu stvar za sebe i svoju djecu.